Start | Prislista | Shoppen | Internetbokning
 


the HEMSIDA
 
 
 CORONA / COVID-19 uppdaterad 28/5-2020

 

Just nu nu är det lite annorlunda tider vi lever i. Men allt kommer att bli bättre och lättare med tiden.

Här kommer lite kort info och önskemål som vi tror att de flesta redan hört från annat håll.

Vi ser helst att ni som besöker oss (Henke, Martina och Russchien) på salongen är friska.

Henke och Martina jobbar bara om de är friska.

Henke och Martina är de enda frisörerna som jobbar på salongen. Vill du vara ensam på salongen med din frisör så kontakta oss så går det kankse att lösa.

Öppettiderna kommer att variera, vilket innebär att salongen öppnar vid första bokade kund och stänger efter att sista kunden är behandlad. De tider som går att boka på internetbokningen är tillgängliga. Har du funderingar kring öppettider specifika dagar är du välkommen att kontakta salongen på valfritt kreativt sätt.

From. 14/4 kommer delen av gallerian där vi befinner oss inte öppna förrän 11.00 och stänga 18.00 varadagar, på lördagar öppnar gallerian 11.00 och stänger 15.00. Vilket innebär att ni som har en bokad tid 10.00 kommer att kontaktas så ni vet hur ni ska ta er in till salongen för ert besök, och ni som har en bokad tid efter gallerians stängningstid måste vara på plats innan stängning då delen av gallerian stängs av så släpper vi ut er bakvägen sedan när vi är klara :)

Avbokningsreglerna slopas. Tidigare 24h regeln gäller inte på obestämd framtid.

Mest troligt kommer antalet kunder att minska under dessa tider men vi hoppas att det ska gå smärtfritt förbi på Speechless. :)

Vill ni stötta lite extra går et att köpa presentkort här som kan användas både på salongen och i webbshoppen av både dig själv eller om du väljer att ge bort det :)

Denna text kanske uppdateras med tiden innan den gladeligen kommer att tas bort.

/Speechless, Henke OM OSS

 
Vi är en lokal frisersalong i Centrala Umeå. Vårt mål har alltid varit att vara så tillgängliga som möjligt för Umeås befolkning och hitresande. Vi bytte lokaler 2016 och flyttade in i MVG som är en skön galleria som erbjuder generösa öppettider med måndag-söndag möjligheter.

Vårt huvudmärke är Hårologi. Hårologi är ett svenskt företag där även produktionen av produkterna är lokaliserade i Sverige. En uppsjö av deras produkter är i dagsläget godkända av Grön Frisör och därmed ansedda att vara helt utan hälsofarliga och naturskadliga ämnen. Himla grönt med andra ord!

Kom gärna in på salongen, maila eller ring om du har funderingar kring ditt kommande frisörbesök.

Din frisör i Centrala Umeå


 ÖPPETTIDER


Måndag
Tisdaga
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
(Söndag)
10.00-19.00 (varierande öppettider tom 31/8)
10.00-19.00 (varierande öppettider tom 31/8)
10.00-19.00 (varierande öppettider tom 31/8)
10.00-19.00 (varierande öppettider tom 31/8)
10.00-19.00 (varierande öppettider tom 31/8)
10.00-17.00 (varierande öppettider tom 31/8 vissa helt stängda)
(11.00-16.00) Kan handa att vi har öppet, kan hända att vi har stängt.


 KONTAKTA OSS

 
Tack för att du vill kontakta oss. Du får mer än gärna maila och ringa oss om vilka frågor du än har. Har vi inte möjlighet att svara i telefonen så försök gärna en gång till eller skicka ett mail. Om du har någonting du vill meddela inför en bokning så kan du boka tid via vår internetbokning och lämna en notis där.

info@speechless.se

090 - 205 75 25
Speechless
MVG
Renmarkstorget 8
903 26 Umeå