Start
| Prislista | Hårologi | Signature
 HÅROLOGI sigNATURE

 

Hårologi arbetar kontinuerligt med att göra alla deras produkter ”grönare”.

I samarbete med Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund har Grønne Erhverv utarbetat en negativliste över produkter som anses skadliga för miljö och hälsa, och en positivliste över produkter som inte bedöms vara skadliga. Följande Hårologi-produkter finns redan på positivlisten och uppfyller även kraven för *Grøn Salon i Danmark.

Hårologi sigNATURE märkta produkter betyder att produkterna är helt fria från hälsofarliga och miljöskadliga ämnen.

 
 FIL SHAMPOO

 

Uppbyggande schampo för hydrofilt hår med milda tvättaktiva ämnen baserade på majs och kokos samt silkes- och vete- aminosyror, provitamin B5 och RNA. Gör håret fylligt och glansigt.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FIL SHAMPOO NEUTRAL

 

Uppbyggande parfymfritt schampo för hydrofilt hår med milda tvättaktiva ämnen baserade på majs och kokos samt silkes- och veteaminosyror, provitamin B5 och RNA. Gör håret fylligt och glansigt. Kan parfymeras med Hårologi Parfum.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FIL CLASSIC SHAMPOO NEUTRAL

 

Återuppbyggande schampo med stärkande aminosyror och RNA. Förebygger spruckna hårtoppar, ger volym och glans och gör håret fylligt. Kan parfymeras med Hårologi Parfum.
 

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FIL INTENSIVE CURE

 

Intensivkur som bygger upp kemiskt behandlat och skadat hår med hjälp av silkesaminosyror, RNA och vitaminkomplex.

PH-värde: 4

 
 FIL CURE SPRAY

 

Effektiv strukturuppbyggande spray med aminosyror, RNA och provitamin B5. Återuppbygger kemiskt behandlat och skadat hår. En mindre mängd kan lämnas kvar i håret i vårdande syfte.

PH-värde: 4

 
 FIL PRE SPRAY

 

Keratinuppbyggande kurspray som förbereder skadat och svagt hår för kemiska behandlingar för att garantera ett lyckat resultat. Sprayas över håret efter tvätt. Skölj ej ur.

PH-värde: 5,5

 
 FOB SHAMPOO

 

Hår- och hårbottenaktivt schampo för fuktavvisande, hydrofobt hår. Innehåller bomullsfröolja, aminosyror och provitamin B5 samt milda tvättaktiva ämnen baserade på majs och kokos. Reglerar fuktighetsbalansen och ger lyster. Lugnar torr, irriterad hårbotten. Kan användas på hela kroppen.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FOB SHAMPOO NEUTRAL


 

Parfymfritt hår- och hårbottenaktivt schampo för fuktavvisande, hydrofobt hår. Innehåller bomullsfröolja, aminosyror och provitamin B5 samt milda tvättaktiva ämnen baserade på majs och kokos. Reglerar fuktighetsbalansen och ger lyster. Lugnar torr, irriterad hårbotten. Rekommenderas för hela kroppen. Kan parfymeras med Hårologi Parfum.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FOB CLASSIC SHAMPOO NEUTRAL


 

Hårbottenaktivt schampo med värdefulla essentiella fettsyror och vitamin B-komplex, som motverkar torr hårbotten. Återger glanslöst, torrt och sprött hår sin glans och spänst. Rekommenderas för hela kroppen. Kan parfymeras med Hårologi Parfum.

PH: 4,5-5,5

 
 FOB INTENSIVE CURE

 

Fuktighetsreglerande behandling med kakao- och kokosextrakt, vitamin E och pantenol. Gör håret formbart och glansigt.

PH-värde: 4

 
 FIL/FOB CONDITIONER

 

Hårbalsam med silkesaminosyror, pantenol och vetekli. Reder ut håret och gör det antistatiskt. Skyddar håret och gör det blankt och lättarbetat.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FIL/FOB MIX CURE

 

Mix av FIL och FOB Intensive Cure. Bygger upp och ger fukt utan att tynga ner håret.
Perfekt till svagt hår som inte vanligtvis behandlas med intensivkurer.

PH-värde: 4

 
 FIL/FOB LEAV ON CREME

 

Snabbkur för alla hårtyper med Provitamin B5, pantenol och jojobaolja.
Ger lyster, gör håret mjukt och formbart samt lätt att forma. Gör tunt hår fylligt. Sköljs ej ur.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 FIL/FOB CONTROLLER

   

 

 
 FIL/FOB FLEXI SPRAY

 

Kurspray med aminosyror, provitamin B5 och skyddande UV-filter. Skapar volym, ger fuktighet och verkar regenererande. Kan sprayas över torrt eller fuktigt hår varje dag för att förbättra hårets kvalité. Sköljs ej ur.

PH-värde: 4,5

 
 FIL/FOB DRY SHAMPOO BLOND + DARK

 

Milt och skonsamt torrschampo med volymeffekt för dig som vill undvika att tvätta håret så ofta eller dig som då och då behöver en snabb uppfräschning av håret utan att behöva tvätta det. Perfekt för dig som har lugg och upplever att den känns platt och fet fortare än håret i övrigt. Kan också användas som en stylingprodukt om du önskar mera volym och textur eller en mattare, rufsigare finish. Sprayas nära skalpen. Skaka flaskan före användning.

 
 COLOR PROTECTOR

 

Specialkur för färgat hår. Transporterar viktiga vårdande ämnen till hårets inre. Innehåller skyddande UV-filter, vitamin A + E i form av blå kristaller samt anti-
oxidant E, som vid regelbunden användning förlänger färgresultatets hållbarhet. Sköljs ej ur. Rekommenderas vid användning av plattång.

PH-värde: 5

 
 COLOR LOCK SHAMPOO

 

Ett milt schampo som förlänger livslängden på en färgning eller toning. Tvättar rent utan att påverka färgmolekylerna och gör håret formbart. Schamponer som vanligt men avsluta gärna med FIL/FOB Conditioner eller Multi Treat. Använd Color Protector för extra skydd och formbarhet.

PH-värde: 5

 
 GENTLE WASH

 

Extra milt schampo för särskilt känslig hårbotten eller för dem som tvättar håret väldigt ofta. Innehåller vitt teextrakt och kamomill som har en positiv effekt på hud och hårbotten. Svider inte i ögonen, därför idealiskt för barn. Kan användas på hela kroppen.

PH-värde: 4,5-5,5

 
 DANDRUFF SHAMPOO

 

Dubbelverkande schampo som motverkar svampen Malassezia Ovale och samtidigt lossar mjäll från hårbotten och hår. Fungerar utmärkt på både torra och feta mjäll.

pH: 6

 
 DEEP CLEANSER

 

Grundligt rengörande schampo som effektivt avlägsnar beläggningar, rester av stylingprodukter och missfärgningar. Efter schamponering, avsluta alltid med Hårologi Conditioner eller Multi Treat.

PH-värde: 7

 
 THERAPY

 

Hårbottenkur med vitaminer och nässelfraktion.
Lugnar och svalkar samt har en positiv effekt på hårbotten. Regenererar syramanteln. Innehåller brännässla och kamfer. Applicera grundligt och massera in i hårbottnen med fingertopparna. Sköljs ej ur.

PH-värde:5

 
 MULTI TREAT

 

pH-balanserande all-round inpackning med aminosyror, renad lanolin och vitaminer. Tar bort avlagringar och reder ut håret. Ger en positiv och regenererande effekt på hud och skalp. Enastående även som schampo och balsam.

PH-värde: 4

 
 MEGA HOLD HAIRSPRAY

 

Hårspray för frisyrer som kräver extra stadga och volym. Ger högglans och stabilitet. Innehåller skyddande UV-filter

 
 HAIR MOUSSE STRONG

 

Frisyrskum med kureffekt. Ger volym och intensiv glans samt gör frisyren hållbar. Innehåller fuktighetsgivande pantenol och skyddande UV-filter.

 
 HEAT PROTECTOR

 

Värmeskyddande spray som ger volym, bra stadga och hållbar vacker glans. Perfekt både när man fönar volym, använder locktång eller plattång på håret. Skyddar håret vid värme upp till 230°c.

PH-värde: 5,5

 
 DRY SPRAY WAX

 

En spray vax för kort till mellanlångt hår. För dig som vill ha en hållbar styling med mycket textur och produktkänsla. Effekten varar länge, faller inte ur eller gör att håret upplevs fett/flottigt snabbt.

Applicera en liten men jämn mängd spray vax i torrt hår. Fördela sedan med fingrarna och styla efter önskemål. Vill man ha mer produktkänsla applicerar man mer på önskat område. För ökad stadga och torrare känsla, spraya Beach Look över håret innan Spray Wax appliceras.

 
 FIBER PUTTY

 

Ultra-flexibel stylingcreme, med extremt långa fibrer för expansiv textur. Fungerar optimalt på kort till mellanlångt hår.

 
 SHINE AND GEL

 

Gel-vax med högglanseffekt. Ger stadga och skyddar håret mot uttorkning.

 
 HAIR GEL

 

Styling-gelé med aminosyror och UV-filter. Gör håret glansigt och fylligt samt frisyren mera hållbar.

PH-värde:5

 
 HAIR WAX

 

Vattenlöslig styling-vax med UV-filter. Mineralolja ger glans och motverkar torra hårtoppar. Skyddar mot luftföroreningar och UV-strålar. Med en doft av melon.

 
 HAIR GLAZE

 

Unik fön- och läggningsvätska i flytande form som gör håret smidigt och formbart. Innehåller pantenol som ger frisyren hållbarhet, volym och glans.

 
 PASTE